Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

MINORITY VIBRAATTORI, 5,5"

Kahvalla varustettu tekopenis sai erityistä kiitosta pepun puolella käytettynä. Tehokas moottori, joustava materiaali, käsikahva ja juuri sopiva koko tekivät testaajien mielestä tästä vibraattorista juuri anaalileikkien asiantuntijan. Young, Wet & Wild pariskunnan nainen koki vibraattorin jopa liian pieneksi emättimen puolella. ArcticLove nimimerkki antoi Minority vibraattorille täydet viisi pistettä! Kaalimato kiittää testaajia rohkeista, avoimista ja kokeilevista arvioista :)

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Erittäin suuressa paketissa saapunut uusi lelu aiheutti heti hämmennystä. Voiko näin kevyessä paketissa olla mitään sisällä? Vaikka Minority-vibraattori näyttää hämäävän järeältä laitteelta, painaa se todellakin vain 180g.

Vibraattori on tehty mukavan pehmeästä ja taipuisasta materiaalista, ja siinä on kymmenen erilaista värinätilaa. Kaikki terskasta ja pullistuneista verisuonista lähtien muistuttaa hämmästyttävästi oikeaa penistä. Vain hieman liian pieni koko (liekö allekirjoittaneella liikaa kokemuksia isoista peniksistä?) ja vibraattorin aggressiivisen punainen väri kielivät muusta. Vibraattorin ulkomuoto sekä paketti ovat melko .miehekkään. näköisiä. Esineestä on eleganttius kaukana kun unohdat sen yöpöydällesi ja pahaa-aavistamattomat vieraat sattuvat sen näkemään - tosin lelua on tuskin kehitettykään täyttämään huomaamattomuuden kriteerejä.

Soololeikeissä vibraattori oli hieman liian pieni vaginaan, mutta anaalissa se tuntui hyvälle. Varsinkin miehen eturauhasta oli helppo hyväillä pienen käyryyden ja riittävän pituuden ansiosta. Myös kahva auttoi asiaa huomattavasti. Valitettavasti jälleen kerran vibraattorin teho oli liian heikko allekirjoittaneiden mielestä, varsinkin verrattuna aiempaan testituotteeseen. Hiljaisuus on aina hyvä puoli, mutta näemmä se tietää lähes aina liian heikkoa värinätehoa meidän makuun. Yhdessä leikkiessä lelua voidaan käyttää tuplapenetraatioon naiselle . tai sitten miespuolisen pepussa lisäämään nautintoa. Miehelle luksustyydytystä voi tarjota suihinoton ja samanaikaisen peppupenetraation muodossa . varsinkin jos eturauhanen on tulilinjalla, saattaa tästä saada kirjaimellisesti räjähtävät orgasmit.

ArcticLovePari, M60, N36

Minority - kun vähemmän on enemmän

Kaalimadon uusin testikierros toi leikkeihimme Minority -vibraattorin. Puna-musta lelu oli ensimmäinen testaamamme tuote, jonka haluaisimme ehdottomasti itsekin hankkia makuuhuoneleikkeihimme. Jo pelkästään tuntuma ja muotoilu olivat mieleemme. Punamusta väritys ja valomiekkaa muistuttava muoto saivat heti mielikuvituksen laukkaamaan tähtien toisella puolen. Myös leluun kuuluvat valot olivat huikea lisä, ehdottomasti helpottaa pimeässä leikkimistä - mikäli joku nyt välttämättä haluaisi pimeässä peuhata. Materiaali miellytti, mutta ennen kaikkea erilaiset käyttötavat ihastuttivat.

Meillä naiselle peppuseksissä on joskus ollut hankalaa rentoutua tarpeeksi ja olemme huomanneet vibraattorin auttavan siinä. Vibraattori A-rappuun ja B-rappu on kokonaan talonmiestä varten. Monet dildot ovat tällaisessa multikäytössä hiukan hankalia ja meinaavat luiskahtaa pois kesken aktin vaan Minority osoittautui ihan helmeksi. Sillä pystyi hieromaan yhtä aikaa klitorista ja työntymään sisälle, kun mies puuhasi takapuolella. Tällaiseen leluun on pakko rakastua, sillä sen mukavan ohut muoto mahdollisti paitsi naisen kiihottamisen peppuseksin aikana, myös houkutti kokeilemaan miehen takapuolen kestokykyä.

Mukavan tuntuisesta kahvaosasta sai pidettyä napakasti kiinni ja se sopi käteen todella hyvin. Ääni oli hiljainen ja houkutteli siis ennen kaikkea anaalileikkeihin. Toki normaalin vibran tavoin se sopii myös tavanomaisempaan seksiin vaan siinä ehkäpä ohut muotoilu sopi meillä paremmin anaaliin ja klitoriksen hyväilyyn. Jos tähtiä pitäisi antaa, oli Minority meille viiden tähden testaus. Kaikki mitä itse arvostamme seksilelussa (miellyttävä materiaali, helppo pestävyys, monipuoliset käyttömahdollisuudet ja hiljainen ääni) yhdistyivät yhdessä lelussa. Tästä emme enää luopuisiEdellinen arvio: Lust by Jopen, L5 Seuraava arvio: Remote Vibrating Panties, Lila


Minority vibraattori, 5,5
3990

Minority vibraattori, 5,5"

Tyylikäs sekä jämäkkä punamusta Minority 5,5" vibraattori on varustettu tukevalla varrella josta on helppo pitää kiinni käytettäessä. 10 ihanaa eri tavalla värisevää vibraa tyydyttävät käyttäjänsä varmasti!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv