Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

PICOBONG - TRANSFORMER, CERISE

Uuden ja erikoisen PicoBong Transformer vibraattorin saivat testattavakseen Antaia ja Young, Wet & Wild. Antaia kehui vibraattorin moottoreita erittäin tehokkaiksi kun taas Young, Wet & Wild pariskunta ei saanut siitä mielestään tarpeeksi tehoja irti. Molemmat kokeilivat Transformeria useilla eri tavoilla ja löysivätkin sille mitä moninaisempia käyttömahdollisuuksia. Lue mitä kaikkea testaajat kokeilivat..

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Aikamoinen epeli paljastui pakkauksesta tällä kertaa. Paketti kerskaili että tällä kaksipäisellä kiihotussilmukalla saa tehtyä vaikka mitä, koska sen saa väännettyä vaikka minkälaisiin asentoihin sekä sinkun että pariskuntien iloksi. 48,5 senttiä löytyi pituutta tältä vehkeeltä, jonka nivelletyn varren molemmissa päissä on 11,5 sentin puikulat--molemmat tosi kivan pituisia ja paksuisia. Paketti esittelikin useamman kaavakuvan siitä että millaisiin asentoihin lelua pystyi taivuttamaan--mielikuvitus tuntui todellakin olevan tässä rajana.

Paketti oli hieman hankala avata ja kuten monen muunkin uuden silikonilelun kanssa, löyhkä oli aika hirveä mutta hälveni jo muutaman pesukerran jälkeen, kiitos Venuksen. Käyttöohje sanoi että laitetta pitää ladata noin tunnin verran USB-kaapelilla tietsikasta käsin--plussaa siitä ettei taaskaan tarvitse säheltää pattereiden kanssa! Ja jo kolmessa vartissa laitteen vilkunta lakkasi ja se oli täysin latautunut ja lähdin sillä innokkaana hurvittelemaan.

Tässä vaiheessa tulikin sitten selväksi laitteen tyyppi. Jaan seksilelut mielessäni kahteen kategoriaan:

A) Ensisijaiset lelut. Jokapäiväiseen sinkulle sopivaan masturbointikäyttöön, leluksi jolla voi saada kunnon tyydytyksen helposti ja joka kelpaa vaikka käyttäjänsä ainokaiseksi leluksi. Klitoriskiihottimia lukuun ottamatta niillä saa myös penetroitua itsensä niin että pituutta ja paksuutta ja juomua riittää ja niillä saa tuntea tulevansa "täysi," eikä homma jää miedompien orgasmien tai esileikin tasolle vaan lelu ns. goes all the way. Nämä lelut ovat hintansa arvoisia niillekin joilla ei ole käytössään kovin suurta budjettia.

B) Toissijaiset lelut. Nämä ovat sellaisia joita en suosittelisi ainoaksi masturbointivälineeksi ja nämä ovat sitä sorttia joista saa paremmin iloa irti kumppanin kanssa. Tällaiset lelut sopivat sinkulle lähinnä satunnaiseen, villimpään ilkamointiin kun on aikaa ja energiaa kehitellä pitempiä sessioita (perinteisten ns. yömyssyrunkkausten, hups-eksyin-ao3hin-lukemaan-Thor/Loki-homopornoa-fapitusten ja stressinpoistonylkytysten lisäksi). Ne myös soveltuvat paremmin esileikkiin kuin kunnon orgasmit tuovaan rynkytykseen. Useimmiten nämä ovat myös monimutkaisempia ja kalliimpia ja sopivat parhaiten niille joilla on varaa hemmotella itseään lisäpotkulla masturbointiin ja/tai kumppanin kanssa hurvitteluun.

Ja Transformer päätyi tässä jo heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen kategoriaan B. Huono se ei ollut eikä todellakaan täysin hyödytön, mutta tämä kertonee minkä tyyppisestä lelusta on kyse.

Kun aloin ensimmäistä kertaa tutkiskella Transformerin mekanismeja, ensimmäisenä ällistytti pökerryttävä design-moka. Tätä pitäisi pystyä käyttämään tuplapenetraatioleluna, mutta kaikki virran ja vibraation ja jyskytysten tehoa säätelevät napit ovat toisen puikulan pinnalla! Tämä tarkoittaa käytännössä sitä että sitä on erittäin hankala käyttää tuplapenetraatioon. Joo, siis oman runkkaustiheyteni ansiosta omaan lantionpohjanlihaksissani on sen verran habaa että Ison-Arskankin kävisi pillumuskeleitani kateeksi, mutta en mä nyt niillä noita nappeja pysty säätelemään jos säätimet ovat fjöösassa ja toinen patukka surisee pepussa... eh. Samoin nämä "napit" ovat täysin upotettuja puikulan pintaan joten niitä on hämärässä (kynttilänvalossa tai edes yöpöydän lampun valossa) todella vaikea nähdä ja tietty valon päälle laittaminen ja plus-ja miinusnappien tihrustaminen tarkoittaa sitä että masturbointi pitää keskeyttää. Ei hyvä.

Joten tuo käytön hankaluus oli aikamoinen pettymys--vaikka tähän väliin täytyy heti sanoa että Transformer oli ihan JÄRJETTÖMÄN tehokas täydellä teholla käytettynä. Painat vain M-nappia täysillä pohjaan ja aivan hurjat, koko lantion helläksi saavat jyrinät lähtivät liikenteeseen! Tämä piristi kovasti. Lelua oli kuitenkin hankala liikutella ja tämäkin teki selväksi sen, että se olisi parempi rakastajan käsissä, koska masturbointi sillä oli työlästä hommaa. Samoin se, että kun sait yhden pötkylän oikeaan paikkaan ja kun aloit liikutella toista, ensimmäinen pötkylä alkoi siirtyä ja piti säätää aika reippaanlaisesti tuon nivelletyn varren kanssa, jotta pystyi saamaan juuri oikean asennon sille mitä halusi. Tästä taas valitettavasti miinusta--koko ajan joutui keskeyttämään seksifantasiat kun vehjettä ei meinannut saada oikealle paikalle.

Parhaan masturbointitekniikan löysin siten että käytin säätönapit sisältävää puikulaa klitoriskiihottimena (ja siinä se olikin erittäin herkullisen tehokas) ja käytin toista puikulaa emättimessä. Harmi vain sinänsä koska tykkään nimenomaan *työnnöistä* emättimessäni ja pepussani, ja tätä Transformerilla oli mahdotonta tehdä. Oikeastaan ainoa tapa saada jotain liikettä kumpaankin päähän oli se että kun toinen pää oli sisälläni, käytin toista klitorikseni ympärillä pyörittelevin liikkein ja samoin tuo toinenkin pää hieroi emätintäni hieman. Nyt, vihdoin ja viimein alkoi lyyti kirjoittaa! Klitorikseni ja häpyhuuleni olivat ihanan turvoksissa ja pimppini pehmeä ja märkä kuin mikä--nimenomaan esileikkileluksihan tämä on aivan i-ha-na.

Bonusta myös siitä että lelu on sileä ja on tämän takia hellä aristavallekin emättimelle ja on tämän lisäksi todella helppo liu'uttaa myös peppuun.

Niin, sinne peppuun. Missä pimppini oli sanonut lähinnä että jaahas, pyllyni huusi että OM NOM NOM. Olin ihan silmät ristissä siitä miten ihanalta tämä tuntui pepussa, osaksi intensiivisten värinöiden ansiosta mutta eniten siksi että sillä pääsi todella *syvälle.* Nyt, vihdoin, fantasiani heräsivät eloon--anaalikuningatar oli back ja samoin hänen dominoiva pukuherransa. Tällä jos millä lelulla pystyisi hienosti kouluttamaan pikku anaalihuoraa, setäni tuumi ja poltteli iloisesti sikaria nojatuolissaan. Itse polvistuin hänen jalkojensa juureen toinen lelun pää emättimessäni, toinen peräsuolessani, käteni sidottuna selkäni taakse. Lelua kun oli niin vaikea liikutella että tällä saisi nimenomaan ovela rakastaja uhrinsa aivan sekaisin kieltäytymällä liikuttelemasta sitä.

Kuitenkin tämä alkoi tulla taas fantasian tielle--lelua piti koko ajan säädellä ja käännellä ja väännellä jotta siitä sai mitään irti, ja se tuntui hieman liian kivuliaalta tuplapenetraatiossa, etenkin koska mötiköitä oli niin vaikea saada oikeille paikoille niin että kumpikin olisi tuntunut hyvältä eikä toinen olisi pienestäkin liikkeestä survaissut kivuliaasti väärään paikkaan. No, herrani totesikin että annetaan nyt sitten armoa ja potkaisi housut jalastaan ja otti pillussani olleen pään itse sisäänsä. Opaskirjan ehdotuksen innoittamana keskityin kuvittelemaan nyt itseni ratsastamassa miehen päällä, lelun suristessa molempien takapuolissa. Tämä tuntuikin paljon paremmalta--jo fantasia itse sai minut orgasmin partaalle, mutta vieläkin puuttui jotain.

Ei. Lelua oli pakko saada liikutella. Turhautuneesti voihkaisten taivuttelin kepakon nyt sellaiseen muotoon että säätimen pää oli koukistettu kahva ja toinen pää pelkkä anaalitutkain, jotta pystyin käyttämään sitä vain yhdellä kädellä ja vain anuksessani. Otin toiseen käteeni klitoriskiihottimen ja nyt pystyin vihdoinkin saamaan niitä kauan kaipaamiani työntöjä, runkaten hurjasti, epätoivoisesti. Suljin silmäni ja ajattelin kehräävää dominoijaani, ja miten yllättynyt herra olikaan kun ei ollut ikinä--suurine kulleineen, tietysti--päässyt niin syvälle kuin lelu nyt sisälläni pääsi. Voihkin, pääni heittelehti tyynyllä kun tajusin että patukan pää työntyi nyt selkeästi jo paksusuoleeni saakka ja yksikään lelu ei ollut päässyt sisälleni näin pitkälle, saatikka sitten mies. Fantasiassani paha setä hykerteli hykertelemistään, veti lelun hitaasti ulos ja työnsi kyrpänsä yhtä syvälle kuin lelun ja tarjosi lelun ahnaalle suulleni maistiaisiksi--sain kirkuvan, roiskivan orgasmin, tuntien oloni niin likaiseksi ja niin voitetuksi että olin nautinnosta sekaisin.

Kun vihdoin olin saanut vedetyksi henkeä ja hivutettua vekottimen ulos itsestäni, kävin ihan piruuttani mittaamassa sen kostuneen osuuden. Ja mittanauha kertoi että persuksiini oli uponnut enemmän tai vähemmän 17 senttiä--värisin nautinnosta tuota lukua katsellessanikin. Tämä oli ehdottoman hieno laite nimenomaan peräaukon ja peräsuolen ja vielä tuon suolenmutkankin avaamiseen--ja tämä avaa pepun nimenomaan rajuille, villeille nyyhkytysorgasmeille.

Ainoaksi ongelmaksi kuitenkin tässä jäi se että puikulat olisivat olleet paljon parempia yksistään, koska kahden liikuttelu ja säätely yhtä aikaa osoittautui useammankin kokeilukerran jälkeen turhauttavaksi. Samoin edes sormenpäillä ei oppinut löytämään noita säätönappeja pimeässä, ja päivänvalossakaan niitä ei nähnyt hyvin ja lelu piti ottaa peräti kokonaan ulos ja tuoda naaman eteen että ne namiskat edes löytyivät. Lähinnä tuli sellainen fiilis että tässä on taas yritetty liikaa ja on yritetty stailata ja saada lelu tekemään liian montaa eri asiaa, ja se tärkein ominaisuus eli käytettävyys on kärsinyt. Kuitenkin Transformerin värinäteho on ollut niin järjetön (tehokkaimpia mitä olen ikinä kokenut) että tämä ei ole jäänyt ihan kokonaan yöpöydän laatikkoon pölyttymään: olen käyttänyt sitä osan aikaa runkkaussessioistani lähinnä klitoriskiihottimena ja pepunavaajana.

Joten lopputuomio on ambivalentti: tämä on näitä leluja jotka ovat todella hyviä rakastajan käteen, mutta yksin käytettäväksi tämä on turhan monimutkainen ja kömpelö ja sanalla sanoen *työläs* lelu. Yksi syy minkä takia pidän ladattavista leluista on juuri se että ei pidä pysähtyä vaihtamaan pattereita tms. mutta tämä on niin monimutkainen vänkyrä, että sitä pitää olla jatkuvasti muovailemassa ja vääntämässä ja säätönappeja etsimässä, ja se myöskin lipsuu helposti. Jos nämä patukat saisi yksittäisinä niin ne olisivat paljon parempia masturbointivälineitä--klitoris, emätin ja anus kun tarvitsevat kaikki hieman erilaisia liikkeitä ja niitä tarvitsee lähestyä niin erilaisista kulmista että jokaista osaa pitäisi pystyä säätelemään erikseen ilman että se heti vaikuttaa toisen osan kulmaan ja painoon. Liikaa säätämistä ja liikaa epämukavuutta, ja tämä pilaa tunnelman kun homma keskeytyy koko ajan.

Elikkä suosittelen tätä pariskunnille ja niille joilla on varaa investoida lisäleluihin--jos haluat aukaista partnerisi takapuolen kunnolla, tämä varmasti soveltuisi neitsyillekin koska puikula on niin sileä että se menee sisään helposti. Samoin juuri tuo penetraatiopituus mahdollistaa syvemmät anaalileikit meille kokeneemmillekin peppurietastelijoille, mikä oli tosi kiva ja mikä tulee saamaan minut leikkimään Transformerilla jatkossakin. Mutta ensisijaiseksi masturbointileluksi ja sinkuille en ihan heti tätä suosittelisi; lähinnä lisämausteeksi vakkarilelujen lisäksi. Tosiaan jos näin tehokkaasti surisevia patukoita saisi jostain repäistyä yksistään niin sulloisin about tusinan persuksiini kun puikulat tuntuivat muuten niin ihanilta.

Summa summarum: klitsulle ja pebaan ja kumppanin käteen jos budjettia löytyy.

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Tässähän alkaa leluboxi täyttyä vibraattoreilla, kun Kaalimato iloisesti meitä taas sellaisella muisti! Tällä kertaa vuorossa oli PicoBongin Transformer, huikeat 48,5 senttiä pitkä rakkauden lähettiläs. Tätä kuristuskäärmettä hetken ihmeteltyämme oli pakko tutustua tuotteen tarkempiin tietoihin. Kyseessähän on kaksipäinen vibraattori, jonka muotoa voi vapaasti taivutella itselleen taikka parilleen sopivaksi. Soveltuu siis askartelijoille ja mielikuvituksen omaaville pareille ja miksei soololeikkeihinkin!

Lelu oli paketoitu tyylikkääseen pakettiin, jonka kylkeen oli painatettu kattavat ohjeet sen käyttömahdollisuuksista. Toki mielikuvitusta käyttämällä tästä voi muotoilla lähes mitä vain... Esimerkkinä allekirjoittaneen ideoita:

  • Kokeilunhaluisille tai naispariskunnille tupladildoksi
  • Naisille sooloseksiin peppu&vagina penetraatioon
  • Miehelle kives&penisrenkaaksi tai peppuun&penisrenkaaksi
  • BDSM touhuihin täriseväksi kaulapannaksi
  • Ystävänpäivälahjaksi sydämenmuotoiseksi taiteltuna
  • Rintojen ympärille täriseväksi kiihottimeksi
  • Epämääräiseksi täriseväksi "palloksi" erogeenisten alueiden hyväilyyn

Tuote on valmistettu sataprosenttisesta silikonista ja on laadukkaan sekä kestävän oloinen. Vaikka Transformeria on erittäin helppo taitella ja muotoilla, säilyttää se silti jämäkkyytensä jopa kovissakin leikeissä! Transformerissa on vibraattori, joka tärisee koko käärmeen mitalta. Äänekäs se ei ole . tosin ei se tämän nymfomaanin tärinähaluja täysin tyydyttänytkään. Valitettavasti vibraattorin heikohkosta tärinästä johtuen kaikki mielenkiintoiset pulssit ja vaihtoehdot menivät hieman hukkaan, kun testanneen seksipedon tyydytykseen vaaditaan vähintään katujyrän verran tärinää ;)

Pelkkiin peppuleikkeihin emme tuotetta suosittele sillä siinä ei ole ns. kantaa, joten se luiskahtaa helposti liian syvälle ja se sattuu. Tosin tällä kertaa tuskin on pelkoa siitä, että koko lelu eksyisi peräsuolen syvyyksiin. Pituutta ja ulottuvuutta tästä laitoksesta löytyy, mutta välillä se on jopa haitaksi. Esimerkiksi: jos lelua käyttää vain normaalina vibraattorina, on pituutta ja kokoa aivan liikaa ja seksin aikana se on jopa tiellä.

Transformeria käytettäessä on syytä pysyä tarkkana, jos haluaa säädellä pulssia tai voimakkuutta kesken leikkien. Säätönapit ovat toisessa päässä olevassa kuulassa, joten molempia päitä yhtä aikaa käytettäessä on leikki keskeytettävä säädön ajaksi. Säätönapit ovat myös melko huomaamattomia sormituntumalla, joten kovassa kliimaksissa ei nappeja välttämättä löydykään. Säätönapeista laite voidaan lukita, jottei se käynnisty vahingossa esimerkiksi kuljetuksessa tai kesken leikkien, jolloin vibraattoria ei tarvita.

Laitteesta löytyy akku, joka on mielestämme aina plussaa. Onhan se turhauttavaa, kun tekisi mieli leikkiä mutta paristoja ei ole. Transformer on myös helppo pestä, koska se on kauttaaltaan silikonilla vuorattu ja voidaan pestä hanan alla. Lyhyesti tiivistettynä PicoBongin Transformer on laadukkaasti valmistettu muotoiltava vibraattori vailla rajoja. Plussaa lelu saa monipuolisuudesta, hiljaisuudesta ja laadukkaasta materiaalista. Miinusta Transformerille sataa vibraattorin vaimeasta tärinästä sekä säätönappien heikohkosta toteutuksesta. Tässä vaiheessa onkin jaariteltu tarpeeksi, joten eiköhän se ole aika suunnata kohti leluboxia ja tuhansien vibraattorien maailmaa;) Allekirjoittaneet kiittää ja kuittaa!Edellinen arvio: The Devil, Kiihotusrengas vibralla Seuraava arvio: Lelo - Gigi 2, lila-valkoinen


PicoBong - Transformer, Cerise
9900

PicoBong - Transformer, Cerise

Kerrankin tarjolla tuote jonka käyttötarkoituksen voit Sinä itse määritellä! PicoBong:in raikkaat värit sekä laadukkuus takaavat täydellisen seksuaalisen nautinnon!

48,5 senttiä pitkä Transformer muuntautuu nimensä mukaisesti käyttötarkoituksiltaan erilaisiksi tuotteiksi!
TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
PicoBong - Transformer, Yellow


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv