Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

CRUSH HUNGER VIBRAATTORI

Pinkin ja melkoisen voimakkaasti muotoillun Crush Hunger vibraattorin saivat testattavakseen kaksi testiryhmäläistä sekä uusi testiryhmän pariskunta Young, Wet & Wild. Testaajien mielestä vibraattorin hinta-laatusuhde on kohdallaan. Crush Hunger vibraattoria pidettiin toimintavarmana, monipuolisena ja helppokäyttöisenä vibraattorina, joka sopii edullisen hintansa vuoksi myös ensimmäiseksi vibraattoriksi.

TomppaPari, 30-40v

Kyseistä tuotetta odotettiin meillä jännityksellä syksyn ensimmäisenä testattavana. Laite oli päällepäin tuttua hyvää laatua. Testaus alkoi heti ensimmäisenä iltana ja iloksemme huomasimme laitteessa olevan eri värinämuotoja mukavasti. Eka ilta meni testatessa kaikkia sekaisin, mutta ajan kuluessa "hän" on matkannut matkassamme melko monissa paikoissa ollessamme reissun päällä.

Vesien ollessa vielä lämmintä olimme yksi ilta kuutamouinnilla, jonne salakuljetin laitteen mukaan. Iloksemme huomasimme laitteen toimivan myös vedessä ja tuovan lisäjännitystä rantavedessä tapahtuvaan sekstailuumme. Aina on olemassa kiinnijäämisen vaara.... laite tuotti sielläkin toivotun tuloksen eli sopivan kiihotuksen ja loppuhuipennuksen alkaakseen taas uudestaan...

Tänään olimme marjametsässä jossa sain puolisoni houkuteltua itse asiaan, täytyihän laite testata metsäisissäkin olosuhteissa.

Kyseessä on toimintavarma ja mukavan tuntuinen laite joka toimii klitoriskiihottimena ja dildona myös anuksen puolelle. Ehkä ei ihan parhaimpia mutta selvästi hinta/laatusuhde kohdallaan.. Patterien kesto on laitteessa kohtuullinen. Kokonsa puolesta helppo kuljettaa käsilaukussa tai povitaskussa.

Yhdessä voimme laitetta suositella...

Young, Wet & WildPariskunta, n. 20v

Ensimmäistä kaalimadon ylläripakettia lähdimme postista jännityksellä hakemaan ja mitäs sieltä löytyikään - Suurehko pirteänpinkki vibraattori! Kuin pieni lapsi jouluna yritimme repiä mustaa pakettia auki päästäksemme heti käsiksi vibraan. Paketti oli kuitenkin niin hyvin teipattu ja liimattu kiinni, että päätimme rauhassa lukea kannesta tuotteen englanninkieliset tiedot. Parisuhteen paremman näköinen osapuoli huomasi kannessa heti sanan waterproof (hänen sunnuntaiset soolosuihkuleikkinsä ovat toistaiseksi jääneet vibroista vielä paitsi) ja hän ehti jo innostua. Onneksi kävimme kuitenkin Kaalimadon kaiken kattavilla sivuilla tarkistamassa, onko tuote todella vedenpitävä - ja eihän se ollut. Ilmeisesti waterproof- sanan voi ymmärtää joko roiskeenkestävänä tai vesitiiviinä. Suosittelemme siis, että tarkistatte onko tuote todella vedenkestävä, ennen kuin alatte sillä itseänne/toisianne tyydyttämään ja jotain sattuu... Joko sinulle/teille tai pahimmassa tapauksessa itse vibralle.

Pakettiin kuului kokonaisuudessaan perinteinen vibraattori, kolme AAA-paristoa jotka asetetaan siis vibraattorin alaosaan, sekä liukuvoide viimeistelemään onnistuneen seksisession. Ohjeissa suositeltiin lämpimästi poistamaan paristot vibraattorista aina käytön jälkeen, mutta niinhän siinä usein (aina) käy, että orgasmin jälkihurmoksessa ei tule mietittyä kuinka säästyä ostamasta jatkuvasti uusia paristoja. Kolmesta eri napista pystyy säätelemään sekä voimakkuutta että tahtia tasaisesta surinasta alati kasvavaan pulssiin ja kolmeen muuhun erilaiseen kiihottavaan rytmiin. Vaikka tykkäsimme molemmat kaikista eniten tasaisesta rytmistä, koimme kiusoittelevat rytmit varsinkin kumppanin käsissä erittäin nautinnollisina. Kaiken kaikkiaan tärinänappulat olivat helppokäyttöiset, tosin voimakkain surina saisi kyllä olla vielä tehokkaampi ja vibraattorin päähän enemmän keskittynyt. Vibraattorissa on myös led-valo, joten se soveltuisi hyvin myös lauantai-illan saunan jälkeiseen hyshys-seksiin pimeässä makuuhuoneessa, JOS se olisi hieman hiljaisempi.

Paketin mukana tullut liukuvoide oli naisella omassa käytössä kun hän kokeili laitetta ensimmäisen kerran, toisella kerralla leikkiessämme yhdessä käytimme omia, parempia liukuvoiteitamme. Crush Hungerin muotoilu on hillitty, mutta toimiva. Vibraattoria on miellyttävä käyttää: koimme parin tyydyttämisen käteväksi juuri sen juomuisten muotojen ja pehmeän, mutta liukumattoman pinnan vuoksi. Paketissa kuulutettiin riemulla vibraattorin lämmönvarastoimiskykyä, mutta kyllähän rautakankikin lämpenee kun sen perseeseen tunkee. Lämpimän pinnan huomasi tosiaankin vasta leikkien loputtua. Crush Hunger soveltuu monenlaiseen käyttöön: sillä pystyy tyydyttämään niin klitorista, vaginaa että peppua, sidonnan aikana tapahtuvaa .kutituskiusaamista. unohtamatta. Pientä miinusta tulee vibraattorin jäykkyydestä: kun sitä yritti kääntää vaginassa, tuntui se epämukavalta ja jopa hieman kivuliaaltakin (vrt. penis taipuisa ja luonnollinen). Peppuleikkeihin Crush Hunger soveltuu mukavasti, vaikkei sillä helpohkosti eturauhaselle yltänytkään lyhyen mittansa vuoksi. Halkaisija sen sijaan on sopiva ja voimmekin suositella vibraattoria peppuleikkinsä aloittaneille, niin miehille kuin naisille. Päästyämme mukavan pitkälle leikeissämme, alkoi vibraattorin valo hiljalleen sammua ja värinä hiipua. Paristot eivät kestäneet järin pitkään, minkä jälkeen tuli putsauksen aika. Puhdistus oli sinänsä hieman hankalaa juuri sen vuoksi, että Crush Hunger ei ole(?) vedenpitävä, joten vibran moottoriosaa sai varoa sitä pestessä.

Tiivistettynä Crush Hunger on toimiva, perinteinen vibraattori höystettynä kiihottavilla värinärytmeillä sekä led-valolla. Se on monipuolinen, helppokäyttöinen ja edullinen vaihtoehto vaikkapa ensimmäiseksi omaksi vibraattoriksi. Mikäli kokemusta ei seksileluista ole, uskomme värinän olevan täysin riittävä jokapäiväiseen käyttöön... Allekirjoittaneet ovat sen sijaan tykänneet hieman voimakkaammista värinöistä. Miinusta vibraattori saa myös hieman ristiriitaisista tuotetiedoista sekä sen voimakkaasta paristojenhotkimisinnosta. Kovasti se koitti meidätkin haastaa syömisinnossaan, mutta lopulta taisimme silti viedä voiton ;)

Kaalimadon vinkki: Usein tuotteiden valmistaja ilmoittaa niiden olevan vesitiiviitä. Me suosittelemme kuitenkin pitämään näitä tuotteita roisketiiviinä koska ajan kanssa niiden paristokotelon suulla oleva tiivisterengas saattaa löystyä ja päästää vettä paristokoteloon. Roisketiiviys tarkoittaa sitä, että tuote voidaan usein huoletta pestä veden alla, kunhan paristokotelo on tiiviisti kiinni ja kun tiivisterengas ei ole löystynyt.

TiitisPari, Noin 30v

Paketista paljastuu.ihanan ihanaa pinkkiä piristystä! Hopeiset yksityiskohdat tuovat tuotteeseen bling-blingiä ja laadukkuutta. Tämä söpöläinen vaikuttaa todellakin tutustumisen arvoiselta. Käytännön vinkkinä voinen antaa sen, että paristojen asennus kannattanee tehdä hyvissä ajoin, jos ei halua sitä odottamisen hekumallista hetkeä käyttää turhautumiseen ; eivät nimittäin ihan ensimmäisellä tai toisellakaan kerralla satu oikeinpäin. Pakkaukselta olisi voinut toivoa jälleen kerran hieman enemmän, ohut muovipakkaus ei kovinkaan montaa avausta kestä. Pieni satiinipussukka riittäisi tämän säilytykseen ja eikä veisi liikaa tilaa aikuisten lelulaatikossa. Tuotteen puhdistaminen on helppoa.

Muotoilussa on onnistuttu; tässä suloisuudessa löytyy tyylikkyys ja laadukkuus samasta paketista. Muotoilussa on huomioitu myös käyttäjäystävällisyys. Materiaalilta ei voi enempää toivoa, samettisen pehmeä silikoni on aidosti täydellinen. Taivutettu ja hieman leveämpi kärki antaa tilaa moottorille. Vibraatiovariaatioita löytyy viisi, samoin nopeuksia. Eri variaatioiden säätäminen painikkeista on helppoa. Koska moottorilla toimivista apulaisista ei täysin äänettömiä taida saada, niin heitetään tämä luokkaan .hiljainen.. Moottorin tehot tuntuvat riittävän ja kärkeen sijoitettu moottori antaa hieman erilaista tuntumaa muihin malleihin verrattuna.

Mutta miten tämä pinkki paholainen suoriutuu oikeasti hommistaan? Ulkoisen olemuksen perusteella odotukset nousevat melko korkealle. Kärjessä oleva moottori ihan varmasti osuu juuri oikeaan paikkaan ja juonteet lisäävät ihan varmasti nautintoa, eikö vain? Kyllä ja varmasti. Tajunnanräjäyttäjäksi tätä apulaista ei voi kuitenkaan kutsua ja siksipä tämä paholainen sopinee paremmin esileikkiin ja klitorisalueen kiihottamiseen. Mutta tähän tämä onkin oivallinen ja kestävä piristäjä; ei mitään liikaa eikä liian vähän vaan stimulaatiota juuri sopivasti ;) Itse homman hoitajaksi löytyy markkinoilta tyydyttävämpiäkin vaihtoehtoja aidon korvikkeeksi. Suosittelen kuitenkin tätä lämpimästi jokaisen pariskunnan leikkikaveriksi koska hinta-laatusuhde tässä tuotteessa on kohdallaan!Edellinen arvio: Fun Factory - Cobra Libre II Seuraava arvio: EXtravaganza Inflatable Doll - Lexi Taylor


Crush Hunger vibraattori
3190

Crush Hunger vibraattori

Niin täydellisen muotoinen ja ihanan värinen vibraattori, että et voi laskea sitä käsistäsi hetkeksikään..

Sileän ja silkkisen tuntuisesta silikonista valmistettu vibraattori on hienostuneesti muotoiltu.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv