Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

STRONIC DREI PULSAATTORI, PINKKI

Ahkera ja antaumuksellinen Antaia sai palkinnoksi ansioikkaista arvioista Stronic Drei Unisex vibraattorin ja ihastui siihen niin, että halusi jakaa kokemuksensa tästä Kaalimadonkin valikoimista löytyvästä super-vibraattorista. Tyylilleen uskollinen Antaia avautuu ja kertoo kokemuksistaan Stronc Drein kanssa niin, että heikompia huimaa!

VAROITUS: Antaian uusin arvio tuotteesta Stronic Drei ei sovi kaikkein siveellisimmille, mutta antaa varsin eläväisellä tavalla taa tarkan kuvan Stronic Drei kyvyistä tuottaa nautintoa!

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Tiedättekö, en edes tiedä mistä aloittaisin koska olen niin täysin rakastunut Stronic Dreihin. Hehkutin Tigeriä ja tietystikin tämän Drein pikkuveli Heinrich, eikä kun siis Eins, oli ihan kovaa jyskyttävä rakastaja myöskin. Mutta Drei vei kyllä nyt suvereenisti voiton kummastakin kaverista puhtaasti muotoilunsa ja tehonsa ansiosta. Tiedä sitten että onko tämän tyydyttävämpää (ainakaan käsillä käytettävää) seksilelua rakennettukaan. Kyllä, kehut kuulostavat hurjilta mutta Drei on ansainnut ne, ja kuten olette huomanneetkin, arvostelijanne alapää osaa olla huomattavan ronkeli joten tämä kaveri teki todella tyrmäävän vaikutuksen paatuneeseen pervoonkin.

Kuten pikkuveljensäkin, Eins saapuu helposti avattavassa pahvipaketissa ja koska minulla oli jo Einsin myötä kokemusta siitä että miten lelun pelkistetyillä nappuloilla leikitään (ensin puoli sekuntia Fun-nappia ja sitten plussaa tai miinuksia vaihdellaksesi kasarihevilaukasta hitaisiin doom-työntöihiin ja hirveään moshaukseen), lelun käyttöönotto oli kovin helppoa. Jo heti lelun kuvan nähtyäni rupesin himoitsemaan sitä anaalileikkikaverikseni, joten pikaisen perähuuhteluoperaation jälkeen olin valmis sullomaan sitä pebaani. Aloitin kuitenkin klitoriskiihottimella masturboiden kunnes sain yhden lämmittelyorgasmin ja täytin pääni taas lempifantasioillani, tällä kertaa smokkipukuisella vanhanajan keikarityypillä joka tuli virnistellen korruptoimaan nuorta, neitseellistä versiota itsestäni. Mutta herraa hädin tuskin tarvittiin tällä kertaa--ajatuskin Dreistä sisälläni kiihotti ja kasteli paikkojani kovasti kunnes olin niin litisevän märkä että valuin peräaukolleni. Tämän vuoksi päänsisäinen keikarini päättikin olla julma ja tarjota tyttöselleen ensi kertaa anaaliseksin makua vain tytön omin mehuin. En voinut itsekään uskoa hulluuttani kun yhä toinen käsi klitoriskiihotinta käyttäen otin Drein toiseen käteeni (noine hurjine juomuineen vielä!) ja aloin hivuttaa sitä peppuuni pelkillä omilla liukasteillani.

Tämä osoittautui erityisen kiihottavaksi ajatukseksi--masturboin lähes joka päivä peppuni kautta joten kokemukseni ansiosta osaan ottaa lelut suht helpostikin sisääni vain tällä tavoin. Kuitenkin juuri nuo juomut, ah, nuo ihanat terskantapaiset juomut mitä olin niin kaivannut Einsissä saivat minut tuntemaan oloni juuri siksi anaalineitsyeksi jonka jalat paha setä nyt karkeasti levitti. Pistin lelun ensimmäiselle asetukselle pelkkää Fun-nappia painamalla (siitä lähtee käyntiin suhteellisen mukava, tasainen rytmi) ja varren sisällä oleva kuula alkoi jyskytellä lelua eteenpäin, aivan kuin hitaasti etenevä rakastaja. Olin pitänyt tästä liikkeestä paljon jo Einsin kanssa--olen edelleen sitä mieltä että tämän lähemmäksi oikean rakastajan työntöjen tuntoa on todella vaikea päästä millään muulla lelulla. Se alkoi hivutella peräaukkoani auki aivan sillä tavalla jota rakastan sinne suuntaavassa rakastajassa--hitaasti sisään ja ulos, survaisematta liian äkkiä sisään liian tuskallisesti. Ei ollut todellakaan vaikea kuvitella häijynhurmaavaa rakastajaa kehräämässä päälläni että nyt näytetään tytölle miten persettä naidaan, herran huulten kiiltäessä himosta kun tämä paineli aina syvemmälle ja syvemmälle sisääni.

Ja tietysti tämä sattui hieman, mutta juuri oikealla tavalla (tässä piti varoa ettei Madonnan Like a Virgin ruvennut soimaan päässä, niin uudelta tämä tuntui), sopien täydellisesti fantasian tummasävyisyyteen. Koin tuon lelun jyskytyksen erityisen kiihottavaksi juuri siksi että tykkään olla seksissä se osapuoli jota viedään, joka vikisee ja tulee kunnolla riepoteltavaksi--vastaanottavassa roolissa saan päästää neuroottisuudestani irti ja antautua täysin nautinnolle. Tämän takia suosittelen Dreitä lämpimästi muillekin samalla tavalla kinkyilijöille--muutkin bottom/submissive-tyypit varmasti saavat tästä kivat kicksit. Tunsin nimittäin että en itse kontrolloinut työntöjä, että tulin kunnolla *otetuksi*--tämä oli aivan järjettömän, päätähuimaavan kiihottavaa. Mielessäni keikarini painoi ranteeni sänkyyn ja hykerteli omahyväisesti että tyttöhän tykkää tästä kun pillu valuu mahlaa niin että se liukastaa kaiken, niin hyvin liukuu sedän kulli perseeseen; hyvä tyttö. Eikä sisäinen tyttöni voinut kuin voihkia, oikeasti nyyhkiä ekstaasista kun lelu/herrani upposi syvälle sisääni ja hieroi juuri niitä paikkoja jotka saivat minut nautinnosta sekaisin.

Lelusta oli sen levenevän, myöskin juomutetun tappiosan takia todella helppo pitää kiinni, paljon helpommin kuin Einsistä eivätkä sormeni lipsuneet napeilla yhtä helposti. Se oli myös juuri sopivan painava ja laskeutui ihanasti sisälleni, lisäten täyteyden tunnetta. Juomut olivat aivan täydellisen kokoiset, lelun kaari niin hyvä että en usko koskaan kokeneeni moista nautintoa (ihan tosi)! Tigerin töyssyt olivat hieman liian isoja ja tuntuivat epämukavilta kun pääsin kohduntakaiseen/paksusuoleen johtavaan kaareen mutta Drei koukisti itseään juuri siltä kohtaa ja sai minut kirahtelemaan kurkustani aivan päättömänä nautinnosta. Vapisin kauttaaltani, niin tehokkaasti nuo juomut tekivät työnsä--enkä edes työnnellyt lelua sen kummemmin koska se teki itse suurimman osan työstä. Tässä säästyivät ranteet huomattavasti verrattuna normileluihin; enemmän liikettä sai se käsi joka jatkuvasti käytti klitoriskiihotinta (jota ilman en olisi varmasti edes onnistunut näin rajussa operaatiossa--kuten Einsinkin kanssa, suosittelen ehdottomasti klitoriskiihottimen käyttöä jotta kaikki epämukavuuden tunne häviää, Stronicit ovat nimittäin sen verran intensiivisiä leluja). Olin jo niin lähellä orgasmia että meinasi taju lähteä nautinnosta, ja vilkaistessani alas näin että sisemmät häpyhuuleni olivat turvonneet sormen paksuisiksi kummatkin ja että olin kastellut koko pimppini ja sisäreiteni ja vielä alavatsanikin, niin järjettömän kiihottunut olin tästä rajusta makaamisesta. Nauroin epäuskoisena koska jos olisin ollut mies, stondikseni olisi varmasti rysäyttänyt katosta läpi; niin hurja lady boner oli kehissä etten ollut aikoihin moista kokenut.

Kuitenkin sisäiset värinät, oli laite kuinka hyvä tahansa, tulevat aina oman orgasmini tielle joten kun tunsin huipun lähestyvän, piti minun kääntää jyskytys pois päältä. Jätin siis vain klitoriskiihottimen päälle ja käytin nyt Dreitä pelkkänä dildona. Tämä ei kuitenkaan haitannut, päinvastoin: nyt kun pystyin itse kontrolloimaan työntöjä, lelu tuntui entistä intensiivisemmältä sisälläni ja sen juomut jämäkämmiltä. Ulvahdin epäuskoisena kun kiihotukseni nousi tämän ansiosta sellaiseen pisteeseen että nyt lelu liukui sisään ja ulos aivan vaivatta, hurjine juomuineen päivineen; peppuni oli niin auki ja niin kuuma ja niin hyvin kasteltu että päätä huimasi. Keikari muutti työntönsä todella rajuiksi ja raa'oiksi ja nyt nuo tappiosankin juomut hieroivat kovia kärsineitä peräaukkoni lihaksia säälimättömällä voimalla. Taas sattui hieman, mutta juuri sillä julman herkullisella tavalla josta pidän, ja herran sähistessä ja puhuessa rivoja tuntiessaan minun lähestyvän huippuani, koin taas uuden yllätyksen: tirskuin ranteelleni. Kyllä, sain märän orgasmin, minä joka hädin tuskin koskaan ejakuloin vaikka kuinka nautin rajustakin seksistä! Kun orgasmi vihdoin tuli niin huusin ja karjuin keuhkojeni pohjasta, nyyhkytin aivan kyyneleet silmissä, kananlihalla, kuuman ja kylmän hien peitossa vapisten.

Nyyhkytin vielä useamman minuutin sängyllä, reisiäni yhteen puristaen; en voinut uskoa miten rajun orgasmin olin juuri saanut. Tämä oli aivan käsittämätöntä, on kuin minut olisi huumattu; tajunnantilani oli aivan kuin toisesta maailmasta. Himoni oli nyt niin huipussaan että jatkoin lelulla leikkimistä vielä pitkän aikaa: keikari kehräsi korvaani että sinustahan tehtiin nyt ihan pikku anaalihuora ja nyyhkin taas autuaasti ja rukoilin että setä panisi minua taas perseeseen. Ja panihan se--painoin taas Fun-nappia ja ilottelin varmasti yli tunnin verran, eri värinäohjelmia ja eri asentoja kokeillen kunnes olin aivan loppuun rääkätty ja peppuuni sattui niin paljon että minun oli pakko lyyhistyä märille lakanoille puolikuolleena nautinnosta. Tämä olisi käynyt jo olympialaislajista! En tiedä olenko ainoankaan toisen lelun jälkeen tuntenut olleeni yhtä tyydytetty, yhtä hyvin nussittu, yhtä hyvin hoideltu. Värinät olivat niin voimakkaita lantioni sisällä että sain todellisia kokovartalo-orgasmeja; tulin aivan koko ruumiillani, sieluparastani puhumattakaan. Oli aivan kuin olisin saanut kokovartalohieronnan ja hymyilin aivan idioottimaisesti vielä tuntikausia jälkeenpäin. Puolen tunnin päästä runkkaussessiostani aloin jutella chätissä ystävättäreni kanssa mutta sormet pysyivät hädin tuskin näppiksellä koska raajani olivat aivan spagettia vielä noin kolmen tunnin ajan. Ihan oikeasti, valehtelematta. Tämä rakastaja on vertaansa vailla.

Ja luulin että Drei olisi todella jäänyt vain anaalirakastajaksi, mutta ei. Herrasta löytyi hellempikin puoli kun uskaltauduin kokeilemaan sitä pari päivää myöhemmin emättimeenikin (erittäin hyvin saippua-ja spriipesulla putsattuna, tietty--vaikka pornoleffoissa tehtäisiin nykyään mitä tahansa tyhmänrohkeaa ass-to-pussya niin antibiootteja vaativa emätintulehdus ei ole hirmu kiihottava juttu kenestäkään naisesta, trust me). Olin hieman varuillani emätinkokeiluiden suhteen koska pimppini on paljon herkempi kipeytymään kuin peppuni ja voin joskus satuttaa itseni ikävästi ihan perusdildollakin. Mutta ovulaatio+järjetön panetus=minkäs teet. Edes nuo rajut juomut ja tuo raju kaari eivät saaneet minua peräytymään. Minun oli aivan pakko saada kokeilla sitä pimppiini. Fjöösa huusi että nylkytystä kehiin ja nyt! Joten lueskelin erotiikkaa siinä tunnin verran, otin arginiinia ja kolaa verenkierron parantamiseksi ja kun tunsin olevani todella kiihottunut ja rentoutunut, rupesin hommiin. Aloitin taas klitsukiihottimella ja lämmittelyorgasmilla, ja sitten vielä hieraisin itselleni pari emätinorgasmia normaalilla, lempeimmällä realistisen muotoisella jellydildollani. Lukemissani tarinoissa seikkaili huomaavainen mutta raju rakastaja ja fantasiatkin muotoutuivat vastaavan kaltaisiksi (keskiaikainen lordi ostamassa neitseellistä orjatyttöä... oijoi), tosin nyt tunsin oloni niin leppoisaksi että fantasiat olivat hellempiä ja romanttisempia kuin anaalikokeiluiden aikana. Sulin lakanoille kun rakastajani avasi minua hitaasti ja hellästi, suudellen minua työntöjensä tahdissa.

Kyllä. Nyt olin valmis. Aloin hivuttaa Dreitä sisääni, pistin taas ensimmäisen perusjyskytyksen päälle ja huomasin että lelua oli vaikea saada emättimeenkin sisälle, vaikka käytin yhä klitoriskiihotinta ja olin vielä hieraissut Drein päälle paksua liukuvoidettakin. Kuitenkin herrani oli kärsivällinen ja hitaudesta tuli positiivinen asia fantasiani kehittyessä; taas tunsin oloni neitseelliseksi kokeneen rakastajan lämpimässä syleilyssä. Tällä kertaa tunne sai minut haavoittuvaiseksi ja emotionaaliseksi, mutta se vain lisäsi nautintoa. Olin aivan suunnattoman yllättynyt siitä miten hyvältä Drei tuntui sisälläni; emättimessäni ei tuntunut paljonkaan kipua--ehkä osaksi juuri siksi että en työnnellyt tätä sisään ja ulos yhtä rajusti kuin normaalia dildoa koska se tarjosi tuon terskamaisen kokemuksen koko pituudeltaan. Sitä tarvitsi hädin tuskin liikutella ollenkaan. Taas kerran, lelu hoiti itse rakastajan hommat ja sain vain maata ja hehkua nautinnosta kun tulin isäntäni ottamaksi. Antautumisen tunne oli taas kerran todella täydellinen; kiitin alitajuntaani siitä että se oli taas valinnut minulle antautuvan roolin ja dominoivan rakastajan.

Suurin yllätys--kyllä, taas Drei tarjosi kokeneelle irstailijallekin yllätyksen!--oli se että tämä oli ihka ensimmäinen G-pistettä stimuloivaksi tarkoitettu lelu joko todella toimi sisälläni. Maailmankirjat ovat menneet sekaisin! Yleensä nämä lelut ovat aina koukistuneet omaan anatomiaani sopimattomista paikoista ja tuntuneet lähinnä epämukavilta. Mutta ei, ei kuitenkaan herrani, keikarini, ruhtinaani Drei; tämä lordi oli rakastajista täydellisin. Taas kerran läähätin epäuskosta kun tunsin lelun osuvan paikkoihin joihin yksikään leluistani tai rakastajistani ei ollut osunut pitkään aikaan. Drei kaareutui juuri oikeasta kulmasta, juomut olivat juuri oikean syvyisiä ja juuri tarpeeksi kapeita jotta tuntuivat täydellisiltä. Kun käänsin värinän taas pois päältä ja liikutelin lelua sisälläni omin käsin, sain niin valtavan orgasmin etten ollut saanut moista emättimen kautta *vuosikausiin*. Saatikka selälläni maaten! Oliko tämä hitto soikoon edes mahdollista?!? Olin aivan äimän käkenä.

Samoin olin aivan haltioitunut siitä että Drei hakkasi Einsin myös siinä tekniikassa mitä aina emätinseksissä tarvitsen: pystyin masturboimaan tämän kanssa myös vatsallani koska tuosta levenevästä tappiosasta pystyi pitämään suhteellisen hyvin kiinni. Saan parhaimmat emätinorgasmini käsilläni ratsastaen ja lelua sormenpäilläni sisääni työnnellen, ja Drein kanssa tämä perhana soikoon onnistui! Ja mahallani maaten, pää ja rinta pariin tyynyyn nojaten jotta kulma olisi vielä parempi, silmäni kääntyivät nurin nautinnosta koska nyt G-pisteeni sai sellaista kyytiä että en ollut enää tolkuissani. Miten tämä edes pääsi näin syvälle että koko kroppani kihelmöi kuin sähköiskun saaneena? Voihkin aivan sekopäisenä kun tajusin että nyt sain taas kerran märän orgasmin, nesteitteni valahtaessa yhtäkkiä kämmenilleni kun ejakuloin juuri ennen toista orgasmiani. Ei voi olla totta! Taas nyyhkin pitkään ja jatkoin lelulla leikkimistä ainakin tunnin verran, käännellen sitä välillä jotta sain kyytiä edestä ja takaa--se tuntui mahtavalta myös tuon koukistuvan osan painuessa emättimen takaperukoille peräsuolta päin. Pystyin lopettamaan vasta kun paikkani alkoivat kipeytyä liiaksi, mutta siltikin tuntui siltä että edes puolikaan tusinaa orgasmia ei ollut tarpeeksi tämän kaverin kanssa. Herrani naureskeli vieressäni tyytyväisenä ja suuteli minua hellästi kun oli saanut tyttönsä vihittyä rakkauden ilojen maailmaan. Nautinnon sävelet soivat korvissani. Like a virgin! Hey! Touched for the very first time! (Pirulauta.)

Joten kyllä, aivan uskomaton vekotin tämä on--siitä on monenlaiseksi rakastajaksi hellästä härskiin ja häijyyn. Sen muotoilusta on hirveän vaikea edes löytää miinuspuolia. Ehkä ainoa on siinä että Drein selkäpuolella ei ole juomuja, mikä olisi varmaan tehnyt sessioista entistäkin nautinnollisempia, ja jäin edelleen kaipaamaan tasaista päätä josta olisi ollut hieman helpompi pitää kiinni kuin tuosta pyöristetystä. USB-portin kautta ladattava akku kestää pienen ikuisuuden, joten ei ole pelkoa siitä että Drei pökertyisi kesken rakastelun, mistä myöskin hirveästi plussaa. Mietin myöskin että koska tämä sai niin himokkaaksi ja kummatkin ruumiinaukot niin rennoiksi orgasmia lähestyttäessä että olisi ollut kiva kokeilla jotain vielä aavistuksen verran paksumpaakin versiota, mutta toisaalta jyskytys, etenkin klitoriskiihottimen värinöihin yhdistettynä sai lelun tuntumaan suuremmalta kuin mitä se oli. Peppuilottelujen aikana mieleeni välkehti peräti visioita siitä että olin saamassa tupla-anaalia kahdelta mieheltä kerrallaan, niin rajusti tulin täytetyksi. (Ehkä joskus tämä ja velipoika Eins samalla kertaa... no, katsotaan mitä tuleman pitää.) Ja ei kannata myöskään huolestua siitä että sisään sullottava osa ei vaikuta ensi alkuun hirvittävän pitkältä. Se riitti oikeasti isoihinkin leluihin tottuneelle, vaikka olin aluksi vähän ihmetellytkin että mitä vaivainen viisi tuumaa penetroivaa pituutta oikein tekisi. Se teki vaikka mitä!

Negatiivisia puolia löytyy vain muutama:

  • Lelua on kivuliasta kääntää ympäri emättimessä, hieman peräsuolessakin. Jos haluaa vaihtaa penetraation kulmaa tai asentoaan, lelu pitää hivuttaa hitaasti ja hellästi ulos (sattuu vähemmän jos pitää värinät päällä), kääntää kehon ulkopuolella ja vasta sitten alkaa taas hitaasti työnnellä sisään.

  • Lataus on aikamoista säätöä (tästä lisää alempana). Lelu ei myöskään ilmoita koska akku alkaa loppua ja loputtuaan vaatii pitkän (yön yli) latauksen.

  • Pinta kerää roskaa aivan törkeästi, joten lelu tarvii aivan hysteerisen huolellisen pesun pintamateriaalin ja juomujen takia, etenkin jos aikoo käyttää sitä sekä emättimessä että peräsuolessa. Heti kun tuon sen vessasta pois kuivumasta niin se on pölyn peitossa. Suosittelen vaikka ihan kaupan hedelmä/vihannespussia sen väliaikaiseen säilytykseen yöpöydällä juuri ennen seksiä jos ei muu auta; tavallinen lelupussikaan ei riitä pitämään pölyä ja kissankarvoja poissa. Mutta älä kuitenkaan säilytä muovipussissa liian kauan jotta silikoni ei ala reagoimaan ikävästi muovin kanssa.

  • Käyttöohjeet ovat liian pelkistetyt (ne koostuvat pelkistä kuvista) ja niistä on vaikea saada tolkkua. Lelun mekanismit saa tajuttua parhaiten vasta kokeilemalla.

  • Vielä muuten varoituksen sana siitä että nämä Stronicit ovat sen verran magneettisia että niitä ei kannata pitää liian lähellä tietokonetta ja/tai ulkoisia kovalevyjä, kännyköitä tai muistitikkuja, saatikka pankkikortteja tai muuta vastaavaa koska magneettisuus voi häiritä niiden toimintaa tai peräti pyyhkiä kovalevyt tyhjiksi. Itse en ole onneksi moista kokenut, mutta netissä varoiteltiin tästä joten se on hyvä muistaa, etenkin koska nämä ladataan juuri tietsikan kautta.

  • Toinen varoitus myöskin siitä että tämän kanssa tulee kyllä liukuvoide tarpeen. Mitä noihin omiin peppujuttuihini tulee niin tuo vain pimppimehulla sisään-homma oli poikkeustapaus itsellenikin koska olin niin äärettömän kiihottunut--don't try this at home (jos et ole siis yhtä hurja anaalipervo kuin allekirjoittanut, tietty). Joten en missään nimessä suosittelisi tätä ihan neitseellisille tai muuten tosi kokemattomille käyttäjille; tämä soveltuu niille jotka tietävät että millaisen muotoisista ja millä tavoin liikkuvista jutuista sisällään tykkäävät. Etenkin emättimen puolella todella paksu liukkari oli tarpeellinen lisä, ja mihin aukkoon tätä nyt naispuolinen käyttäjä sitten sullookin, suosittelen myös tuon klitoriskiihottimen käyttöä (itselläni on edelleen käytössä Lelon Mia 2). Se oli se joka kruunasi tämän kokemuksen ja moni muukin käyttäjä on tuntenut samoin--Stronicien jyskytys ja niiden muoto voi tuntua oudolta, tylsältä tai epämukavaltakin niin että kovan luokan klitoraalinen stimulaatio on tarpeen; oma käsi ei ihan riitä jos aikoo pysyä näiden poikien mukana. Ja kuten jo Einsin kannalla sanoin, ilman klitsukiihotinta tuo työntelyn lyhyys voi jäädä karvaaksi pettymykseksi. Kuitenkin kaksinkertainen surina saa aikaan niin mahtavan efektin että koko lantio muuttuu sulaksi hunajaksi.

  • Kolmas varoitus vielä: Näillä Stroniceilla on ollut latausvaikeuksia ja Fun Factoryn kaapeleissa on ollut joitain vikoja. Oman kokemukseni perusteella lelu on mäsänä jos se alkaa päästää ladatessa pahaa hajua ja silloin se pitää palauttaa, siihen ei uusi kaapelikaan auta. Toisekseen, oman ja muitten nettikäyttäjien kokemusten perusteella kannattaa tilata parikin varakaapelia ja on tärkeää että Stroniceja ei KOSKAAN ladata adapterin kautta, vaikka ohjelappuset niin saattavat suositellakin. Pistä aina piuha kiinni suoraan tietokoneen USB-porttiin, ja ennen kuin otat piuhan portista irti, ota lelu ensin irti johdon toisesta päästä. Samoin tarkkaile myös että onko johdolla kosketusongelmia: normaalin latauksen aikana kaikki kolme nappulaa vilkkuvat yksi kerrallaan, järjestyksessä ylös alas. Jos vilkunnat tulevat satunnaisessa järjestyksessä, kosketus on huono, joten kannattaa yrittää liittää johto leluun uudestaan ja eri asennoissa, vaikka tukien johtoa kirjoilla tms. kunnes lelu alkaa vilkkua normaalisti. Jos tuota normaalia vilkuntaa ei näy, on todennäköistä että piuha ja/tai lelu ovat mäsänä, joten kannattaa kokeilla toista kaapelia. Fun Factoryn tuotteilla on kuitenkin takuu, joten säilytä ehdottomasti ostoskuittisi.

Mutta siinä kaikki--lelun tuoma nautinto on kuitenkin niin verrattoman suuri että nuo em. ongelmat ovat ihan pikkuriesoja sen tuomien jättiorgasmien rinnalla. Olen nyt sekstaillut Drein kanssa jo kohta kuukauden päivät ja olen saanut märät roiskeorgasmit lähes joka kerta ja maannut turtana vielä pitkään jälkeenpäin, täysin autuaana ja perinpohjin otettuna. Kädessä pidettävät seksilelut eivät oikeasti tästä parane. Summa summarum: Näin täydellistä rakastajaa, oli se sitten lihaa tai verta tai silikonia, en ole vuoteessani viihdyttänyt vuosikausiin. Aivan käsittämättömän hyvä lelu ja suolaisesta hinnastaan huolimatta suosittelen tätä lämpimästi. Tämän kanssa kannattaa vähävaraisenkin oikeasti harkita vaikka noita osamaksujuttuja koska toisin kuin monet todella stailatut luksuslelut, tämä on oikeasti hintansa arvoinen. Yleensä vain oikea rakastaja saa sekä yläpään että alapaään näin sekaisin ja sydämen näin läpättäväksi ja tämän kaltaisen autuaan hymyn kasvoille tuntikausiksi.

Viisi tähteä! Kymmenen pistettä! Papukaijamerkki! Raikuvat aplodit! Raukea lantio ja dorka hyvinnussitun hupakon hymy--vielen Dank, Herr Stronic Drei!Edellinen arvio: Vibrating Clit Suck - Her Seuraava arvio: Fun Factory - B Balls Duo


Stronic Drei pulsaattori, pinkki
14990

Stronic Drei pulsaattori, pinkki

Uuden aikakauden vibraattori jäljittelee yhdyntäliikettä hämmästyttävän aidosti. Kehittyneellä teknologialla varustettu pulsaattori-hieromasauva liikkuu edestakaisin eri voimakkuuksilla ja eri tavoilla, aivan kuin täydellinen rakastaja.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Stronic Drei pulsaattori, petroli


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv