Tilaa uutiskirje
TESTIRAPORTTI

STRONIC EINS PULSAATTORI, PINKKI

Stronic Eins edustaa aivan uutta ajattelua vibraattoririntamalla. Siinä on aitoa panemista muistuttava pulsaattoritoiminto, joka nytkyttää sauvaa edestakaisin melkoisella voimalla.

Stronic sai odotusten mukaan varsin hyvät pisteet testipenkissämme. Lue hurjat testiryhmän arviot tästä väsymättömästä rakastajasta - se taisi valloittaa ainakin Antaian "sydämen"!

AntaiaSinkku, nainen 39 v.,

Gott im Himmel!
Vittu. Ne tietää.

Ne Kaalimadon madamet tietää että meikä on tässä jo pitkän aikaa runkannut kuolleiden saksalaisten filmitähtien perään. Ne tietää että mä käyn niin kuumana erääseen laihanläntään sellaiseen että panisin sitä en vain sinä Caligarin unissakävelijänä vaan myös sen Casablancassa esittämänä fasistimulkvistina. Ihan varmana tietävät. Ne tietävät että mä huudan sängyssä että SCHNELL, SCHNELL niin että kattolaasti rapisee. Aika siskokultia.

Ja tämän takia nuo riettaat retaleet sitten lähettivät saksalaisen hieromasauvan jolla on saksalainen nimi ja iskivät kaveriksi vielä putelin saksalaista liukuvoidetta. Joko tää on jumalten vittuilua tai ainakin Venuksen siunausta jollei kenenkään muun. Auki repeili sekä paketti että minä kun osui oikeasti nyt niin kovaan fetissin että ei ole tottakaan. Koska tällaista elämäni on. Nauran omille inside-vitseilleni Mutta jos ne inside-vitsit tekevät seksistä hauskempaa niin ne ovat vain hyvästä. Jumalauta että paketista paljastui nimittäin painava ja iso vehje. Nostin sen hurskaasti kummallakin kädellä ilmaan ja en voinut olla nimeämättä mulkkua sen Casablancan mulkun mukaan. Heinrich! Tule ja kuulustele rajusti, mä teen sulle vastarintaa viimeiseen saakka! Heinrich! Kiristä multa persettä että saan sulta viisumin! Ah! HEINRICH! ICH KOMME!

Niin. Siis. Joo. Öhöm. Siihen leluarvosteluun.

Käyttöohje on näköjään näitä IKEA-tyylisiä joissa ei kummemmin tekstiä ole; lähinnä pitää yrittää arvailla mitä mitkäkin hieroglyfit tarkoittavat. Latausaika jäi aluksi hämäräksi. Pistin laturin kiinni Heinrichiin ja laturin kiinni USB-porttiin ja kaikki napit alkoivat vilkkua hitaasti, joten ainakin jotain tapahtui. Yksi hieroglyfeistä näytti täyden akun kuvaa ja siinä luki että "16 h". Häh? Googlaus ja pikkuriikkinen printti oppaan peräosassa vihjasivat että latausaika oli peräti 16 tuntia. Jumankauta! Kyllä mä nyt tiesin että Henrich oli jo ryppyinen ja kaljuuntuva, mutta... no. Ihan hyvä että laitoin latautumaan jo edellisenä päivänä. Ohje vieläpä lupaa että akku kestäisikin sitten kolme kuukautta. Heinrich vilkkui USB-portissa ja menin purkamaan turhautuneita tuntojani chättiin kaverille. Kaveri (nymfomaanisuuteni tuntien) totesi että "ei tasan kestä sulla ku 3 päivää". KATOTAANKO?

Sitten ilmenikin seuraava haaste parisuhteessamme. Ohjekirjan mukaan tätä ei mukamas saisi käyttää pepussa. Pyllynkuvan päällä on kieltomerkki! Lähinnä siksi että tässä ei ole levenevää tappiosaa ja valmistajat haluavat varmistaa etteivät joudu edesvastuuseen siitä jos tämä kaveri lähtee yhdensuuntaiselle lennolle jonkun peräsuoleen. Näköjään tästä on kaarevampia anaaliversioitakin, juuri tuollaisen tappiosan kanssa--harmi, nuo olisivat varmaan olleet enemmän meikäläisen mieleen. No, tämä anaalikuningatar ei voi luvata etteikö rupea anarkistiksi ja ala survomaan Heinrichiä pebaansa joka tapauksessa because fuck society, mutta tämän arvostelun puitteissa en sitten moisesta kertoile etten joudu minäkään edesvastuuseen. Se mitä naukuvat majurit itse kunkin käyttäjän peräaukolle marokkolaisella poliisiasemalla tekevät jääköön käyttäjien omalle vastuulle.

Samoin nappuloiden toiminnot ovat tosi kryptisesti selitettyjä: ohje kertoo että kojeen lukitus aukaistaan virtanappulan ja plussanappulan yhdistelmällä ja niiden välissä on plussamerkki. Tämä ei kuitenkaan kerro että pitääkö nappeja painaa samanaikaisesti vai peräkkäin vai mitä. Oletan että peräkkäin; alkoi vituttaa sen verran että aloin runnoa nappuloita summanmutikassa. Potkihan se, mutta vaikutti edelleen kryptiseltä. Samoin värinäohjeista ei tajunnut höykäsen pöläystä. Nappuloiden sekavuus turhautti niin että itketti. 'ttu. Mulla on Espanjassa arkeologikaveri; soitan kohta sille että tulkkaisko nämä piirtokirjoitukset mulle. No, huomenna uudestaan.

No niin. 16 tunnin yöunien jälkeen rakastaja oli melkein valmiina. Ensiksi Heinrich piti kylvettää ihan urakalla koska se keräsi pirusti pölyä ja roskaa (kts. kommentit myöhempänä) ja saippuapesullakin pinta jäi hieman karheaksi, mikä huolestutti myös kahdesta syystä: en voinut olla sataprosenttisen varma että olin saanut kaikki pölyt hierottua pois enkä ollut hirveän innostunut mistään mikä saattaisi hiertää sisuskalujani. Oma pimppini nimittäin ärtyy vaikkapa kortsuista tosi kipeäksi, oli liukuvoide sitten mukana hommissa tai ei, ja tätä ei voi pitää emätinlelussa hyvänä piirteenä. Tuhisin itsekseni että emätinlelun tulisi voida toimia naisen omilla liukasteilla, pirulauta; niihin tarvitsee luistoa eikä pitoa. Mikä luksusvehje tää tämmöne o jos pitää liukkaria käyttää joka kerta? Emätinkivun pelko niskassa ei ollut hirveän kiva tietty lähteä surisuttelemaan

Mutta. Ruikunruikun. Turpa kiinni, Antaia, sä oot seksin ylipapitar. Nyt menoks. Ja sulla ei ole vieläkään sitä viisumia ja Heinrich vaatii sitä tussua. Nyt otetaan sakemannista mittaa.

Kaikista neuroottisista peloistani huolimatta Heinrich osoittautuikin yllättävän hyväksi rakastajaksi. Päätin lämmitellä kunnolla ja kehitellä päässäni kunnon skenaarion. Ekana leikin ihan urakalla klitoriskiihottimella (Mia 2 on vieläkin käytössä! Klitsulta terveisiä! Ne on bestiksiä). Pimppi oli hoidossa ja sielu lennähti sinne Casablancaan. Fantasiani alter egolle ainoaksi esileikiksi riitti se että sai palvella ihmis-Heinrichiä polvillaan--Heinrich tietysti istui ylimielisesti virnistellen ja tupakkaa polttaen valkoisessa univormussaan kun avasin housujensa sepalusta. Tälle Antaialle sai riittää että imin Heinrichin paksua kullia kunnes pillumehuni valuivat säikeinä poliisiaseman lattialle--tosielämässäkin olin jo litisevän märkä. Kun Heinrich sitten kiskoi minut tukasta istumaan syliinsä kyrpänsä päälle ja työnsi pitkät sormensa peräaukkooni, sähisten että tänä iltana pannaan likkaa kunnolla pilluun ja perseeseen, sain sen verran rajun orgasmin että tiesin olevani valmis lelua varten.

Edellisen illan sähläyksistä huolimatta toinen yritys oppia lelun nappulat oli huomattavasti menestyksekkäämpi. Eka virtaskanappi, sitten plussanappi--parin yrityksen jälkeen painalluksilta vaadittu pituus alkoi selvitä. Suurin yllätys oli se että miten vähän liukuvoidetta loppujen lopuksi tarvitsinkaan: olin niin märkä että sitä tarvitsi käyttää vasta noin vartin päästä. Lelu ei nimittäin ollutkaan sitä mallia mitä tulee itse liikutella edestakaisin: senkus sullot sen sisääsi ja painelet nappuloita ja koppoti koppoti, ratsuväki tulee! Tähän oli vähän outoa totutella ensiksi kun lelua piti vain pitää paikallaan ja antaa sen tehdä tehtävänsä; sen työntöjä ei hirveästi voinut itse kontrolloida. Tämä toi tietysti lelun lähemmäksi oikeaa kumppania--olisin toivonut vähän pidempiä työntöjä mutta en usko että tämän pidempiä on mahdollista saada aikaan muulla kuin jollain isommalla panolaitteella. Mutta mikä panokone tämä oli! Ensimmäistä kertaa elämässäni nautin peräti eri vibraohjelmilla leikittelystä koska olen aina järjestään pettynyt niiden monimutkaisuuteen ja turhaan pelleilyyn. Pidän yleensä vain tasaisesta, rajusta surinasta ja minun on lähes mahdotonta saada orgasmia jos sisälläni värisee jokin--se häiritsee omien lihasteni orgasmikouristuksia. Tämän takia käännän yleensä värinät pois päältä huippua lähestyessäni jotta saan varmasti tultua "loppuun saakka".

Mutta, mutta. Jyskytykset tuntuivat nautinnolliselta, suorastaan ylellisiltä kun sain vain maata ja tulla hoidelluksi. Heinrich heitti minut poliisipäällikön pöydän päälle ja veteli pillun pohjille niin että tuntui, syvälle ja lujaa ja hykertelin nautinnosta. Kuitenkin, vaikka lelun koko oli kerrankin oikeaa luokkaa, sen sileys turhautti huomattavasti (sen kaarevuus osui kyllä herkimpiin paikkoihini muttei ollut tarpeeksi kaareva painautuakseen niihin tarpeeksi voimakkaasti, ja jäin kaipaamaan kunnolla noita paikkoja nykivää terskaosaa). Huomasin että orgasmin saamisessa kesti ja kesti. Tämän takia nappasin taas klitoriskiihottimen käteeni ja lopputuloksesta voitte kysyä naapureilta: muutaman minuutin suristelun jälkeen sain niin rajun orgasmin että varmasti kuulivat voihkaisuni. Heinrich virnisteli viiksiinsä ja survoi sisääni armottomasti, kertoen että se en ollut minä joka päätti tahdista; iljettävästi läähättäen äijä murisi vielä korvaani että nyt nussitaan ihan niin lujaa kuin *hän* haluaa. Päästelin pieniä kirkaisuja ja Heinrich jatkoi raastamistaan: omalla sängylläni kävin eri värinäohjelmia läpi kunnon pitkän, kiusoittelevan ja raa'an panon edestä Koko lantioni tärisi; lelu jyskytti kohtuani vasten niin että olin kauttaaltani kuin hyytelöä.

Toisen orgasmin saaminen oli hankalampaa. Yleensä käännyn dildojen kanssa vatsalleni ja ratsastan klitoris käsiäni vasten jotta saan varmasti orgasmin, mutta tämän lelun kanssa tuo lempiasentoni oli valitettavasti mahdottomuus--lelun alaosa on sen muotoinen ettei siitä voi saada sormenpäillään kunnon otetta jos haluaa samalla hieroa klitoristaan peukalonjuuriaan varten. Kuitenkin tuo tunne siitä että tuli nussituksi (ennemmin kuin siis se että nussi itse itseään) oli kiehtova ja ihastuttava, ja turhautumisestakin huolimatta loppujen lopuksi onnistuin saamaan sen toisenkin emätinorgasmin. Samaan aikaan Casablancassa Heinrich käänsi minut ympäri pöydällä ja veti perseeseen niin että huusin armoa, sitten laukesi vuolaasti sisääni ja pakotti minut vielä pusertamaan lastinsa ulos ammottavasta perseestäni odottavalle kielelleen. Lopuksi Heinrich käänsi minut vielä ympäri ja suuteli spermansa suuhuni, sormiaan perseeseeni vielä julmasti, armottomasti runnoen. Tässä vaiheessa omat jäseneni hervahtivat veltoiksi ja kellahdin sängylle kyljelleni, lelun vielä laukatessa omiaan sisälläni. Nauroin epäuskoisena kun lelun kitka piti sen vielä pitkän aikaa vatkaamassa sisälläni ilman että se lipsahti ulos.

Ja siitä miten hyvältä Heinrichin toinen kierros, tällä kertaa B-rapussa sitten tuntui ei siis puhuta. *köh*

Värinät jättivät lantion vielä jotakuinkin "levottomaksi" kuten vibrat meikäläisellä yleensäkin, joten hoitelin kunnon loppusilaukset vielä suosikkidildollani ja se tuntui emättimessäni nyt paremmalta kuin koskaan. Olin sisältä aivan hellänä ja herkkänä ja se kaipaamani terskaosa tuntui aivan taivaalliselta. Lihakseni saivat vihdoin saada orgasmin ilman värinöiden häirintää--orgasmit olivat yhtä rajua ilotulitusta ja hymyilin autuaasti vielä tunnin verran jälkeenpäin Heinrich veti röökiä ja hymyili maireasti. Ryökäleen paskiainen tiesi miten hyvä pano oikein olikaan.

Vielä lisänootteja, valitettavasti pari niistä miinuksia. Mä tiedän, sori, Henrich, mä ammun sua nyt sydämeen kuin Bogart konsanaan mutta ei voi mitään.

Lelun pinta on miellyttävän tuntuinen, mutta kerää ennätysmäärät roskaa--ihan parin minuutin sisään paketin ottamisesta siinä oli jo pölyä ja kissankarvoja, eikä niitä saa pinnan huokoisuuden vuoksi pyyhittyä kädellä pois kunnolla. Tähän takertuu ihan kaikki--pidin sitä pahvipaketissaan tietskarin vieressä kun se latautui ja kun nostin sen käteeni niin peräti paketissa olleet metallilenksut (niitä pussinsulkijan tyyppisiä jotka pitävät tavarat paikoillaan) olivat takertuneet lelun pintaan. Kiesus. Tätä ei siis voi oikein säilyttää missään ilman että se menee sen verran pölyiseksi että inhottaisi ajatuskin moisen emättimeen työntämisestä--pikainen vesipesu on siis aina tarpeen ennen käyttöä, mikä myöskin hiertää tunnelmaa jos haluaisi vain huitaista lelun lelupussista esiin ja lähteä värisyttelemään. Myöskään tätä ei voi laskea hetkeksikään käsistään sängylle eikä tätä voi jättää seisaalleen pöydälle kuten tasapohjaisia leluja, joten jos yöpöydällä on tungosta, pitää moiset logistiikkasäätelyt ottaa myöskin huomioon ennen sekstailuja.

Toinen varoituksen sana laitteen tehokkuudesta, etenkin jos sitä aikoo käyttää ulkoisestikin: en suosittelisi tätä ihan heti reumaatikoille tai neurologisista sairauksista tai fibromyalgiasta jne. kärsiville koska lelu on todella painava ja sen moottori niin voimakas että kädet ja käsivarret (ja sitä myötä hartiat) sisuskaluista puhumattakaan saavat jatkuvasti rajuja iskuja. Samoin epileptikoille en lähtisi suosittelemaan mitään tämän kaltaista, ja käyttöopaskin sanoo että sydämentahdistinta käyttävien ei kannata riskeerata henkeään lelun voimakkaan magneettisuuden takia. Heinrich vaatii aikaa ja kuntoa; tällä ei ihan heti myöhään illalla, keskellä yötä tai aikaisin aamulla lähdetä tosta noin vain leikkimään koska väsyneenä tämän kanssa seurustelu ei varmana onnistu. Itse neurologisperäisestä lihasheikkoudesta kärsivänä pelkäsin etten jaksaisi edes masturboida tällä sen painavuuden takia, mutta tässä Heinrich kyllä yllätti, koska se hoitikin itse suurimman osan hommista. Joten toisaalta tämä vekotin on heikkokuntoisemmalle loppupelissä aika hyvä koska sitä ei itse tarvitse työnnellä paljon yhtään; suurin osa työnnöistä tulee itse laitteesta. Kunhan on siis tarpeeksi hereillä jotta voi nauttia siitä oikealla tavalla--jotkut pikaiset puoliuniset tai kännipäiset runkkaukset kannattaa siis unohtaa.

Olen vielä vähän ambivalentti työntöjen suhteen koska tuntuu siltä että saan paremmat orgasmit ilman värinöitä ja kun voin survoa leluja sisääni itse, mutta tämä tuo ainakin kivaa vaihtelua makuuhuoneeseen. Nimenomaan vibraattoreista tykkäävät naiset varmastikin ihastuvat tähän koska teho on todella mahtava ja lelun sisällä jyskyttävät kuulat tuovat ainutlaatuisen panokokemuksen. Itse suosittelen ehdottomasti tuon klitoriskiihottimen käyttöä Heinrichin kanssa; jos olisin käyttänyt tätä yksistään niin se olisi ollut pettymys--en ottaisi tätä ainakaan itse ainoaksi hieromasauvaksi jollei lelupussissani jo olisi realistisia dildoja. Ennen kuin otin klitsukiihottimen eteen niin tuntui tosiaan siltä että se vain vatkasi, ja lelun sileys ja se että sillä ei voinut masturboida vatsallaan olisivat tehneet orgasmin saamisen minulle lähes mahdottomaksi. Jäin ihan miettimään että onkohan tälle olemassa mitään terskallista, juomuisempaa päälle sujautettavaa jatko-osaa. Täytyy tutkiskella tilannetta. Mutta kuten sanottua, kun yhdistin sekä Heinrichin että klitsukiihottimen ja vielä vetelin lopuksi aidonmuotoisella dildolla parit orgasmit niin a vot. Jälkeenpäin jäi tosi hyvä, raukea olo ja todellakin lähes aidonkaltainen tunne siitä että nyt on tultu pannuksi ja hyvin!

Loppupäätelmä Heinrichistä on sama kuin laatuviskistä. Kallista mutta tehokasta. Parhaimmillaan ajan kanssa nautiskeltuna. Orgasmin saanti helpompaa kun ei vedä överiksi ja miksaa jotain muuta sekaan. Danke Schön!

McKettuPari, 40-50v

No nytpä tuli oikein kunnon kapistus testiin. On kokoa ja näköä!

Miehekkään oloinen lila silikonisauva, tyylikkäästi muotoiltu ja sopivan painava ja tukeva käteen. Sauvan pulsoivat liikkeet ovat aidon oloisia ja täyteen ladattuun akkuun voi luottaa; meno ei hyydy kesken kaiken vaikka olisi pidempikin sessio menossa. Sauva on kivasti oikean peniksen muotoinen ja oloinen olematta kuitenkaan varsinaisesti tekopenismäinen. Kahva on tukeva, siitä saa pitävän otteen ja käynnistyspainike sekä +/- säätimet ovat sopivasti koholla kahvaosan pinnasta, joten niitä on helppo käyttää toiminnan aikanakin. Hiukan opettelua ja muistamista vaatii, ennen kuin halutun vibraation löytyminen onnistuu vauhdissa. Tuotteen mukana tulevassa englanninkielisessä käyttöohjevihkosessa on selkeä ja looginen kaaviokuva siitä, kuinka kukin vibraatioyhdistelmä löytyy. Miinus ei välttämättä tarkoita heikompaa pulssia eikä plussa voimakkaampaa; niitä käytetään ikään kuin siirryttäessä kategoriasta toiseen ja taas takaisin. Eri kombinaatioita on yhteensä kahdeksantoista, joista sitten voi valita tilanteeseen kulloinkin parhaiten sopivan. Oma suosikkini on kyllä nopeatempoinen samalla rytmillä toistuva voimakas värinä, mutta kaikki on toki tullut kokeiltua. Tällaisen sauvan kanssa pelatessa aikaa kuitenkin mielellään käyttää kaikessa rauhassa ihan reilusti, niin ehtii käydä läpi erilaisia pulsseja ja surffailla niiden välillä. Ote jykevästä kahvasta pitää ja säätönappuloita on helppo käyttää. Jos ei aina heti ensiyrittämällä löydy se mieluisin vibrayhdistelmä, niin ne on nopeasti selattu läpi. Yhdistelmien muodostumislogiikka on hyvä pitää mielessä, muutoin voi olla hankala löytää takaisin haluttuun värinään.

Sauvan kanssa käytettäväksi sopii mainiosti Kaalimato-liukuvoide. Se on vesipohjainen ja miellyttävästi hajusteeton, näppäränkokoisessa 50 ml pakkauksessa; kulkee siis mukana matkallakin! Tällaista sauvaa ei sisäänsä ihan helposti ilman liukastetta työnnäkään. Aivan huipulle pääsy ainakin omalla kohdallani vaatii myös klitoriksen kiihottamista, joskin sauvassa oleva kohouma on suunniteltu G-pistettä kiihottamaan. Mutta eihän klitorista herkempää paikkaa naisella ole! Toisella kädellä sauvaa käytellen ja toisen käden sormilla klitorista hyväillen saa aikaan .jalat alta. .orgasmin. Ja jos mahdollista, vielä parempi lopputulos on, kun apuna on pieni ja tehokas klitoriskiihotin. Ja hinta ja laatu kulkevat kyllä käsi kädessä tässäkin tapauksessa, hakkaa halvat paristokäyttöiset härpäkkeet ihan mennen tullen!

Tuote on pakattu yksinkertaiseen ja tyylikkääseen hopeanvivahteiseen pahvilaatikkoon. Vibran lataus mukana toimitettavan USB-kaapelin avulla on todella helppoa ja vaivatonta; kaapelissa on kätevä magneettinen Click´n Charge .kiinnityspää. Latausvalo alkaa vilkkua käynnistyspainikkeessa, kun lataus käynnistyy. Ensilataus kannattaa tehdä huolella, jotta saa varmasti nautintoa täydellä teholla. Yksi lataus kestää helposti ainakin kaksi reipasta käyttökertaa, mutta enempää en ole peräjälkeen kokeillutkaan, vaan olen ladannut kaiken varalta uudelleen. Puhdistus käytön jälkeen on helppoa: vesipesu varoen kuitenkin kastelemasta kahvaosan yläosaa. Tuotteessa ei ole häiritseviä poimuja tai nystyröitä, jotka hankaloittaisivat puhdistusta.

Suosittelen lämpimästi naisille, jotka pitävät jykevästä kalusta. Omasta mielestäni ainakin toimii ihan parhaiten käytettäessä aivan omassa rauhassa omien fantasioiden kanssa. Oikein kelvollinen .miehen korvike., kun sellaisen tarpeessa on. Vaikka eihän mikään kapistus miestä korvaa, mutta takaan, että tällä pääsee pahimmasta himosta ja sitten vaan jalat tutisten kohti uusia haasteita!Edellinen arvio: Sqweel GO Seuraava arvio: Orgasmic Spike


Stronic Eins pulsaattori, pinkki
14990

Stronic Eins pulsaattori, pinkki

Tämä tuote edustaa vallankumouksellista erotiikkavälineiden sukupolvea. Stronic Eins -pulsaattori liikkuu sisällä olevan metallikuulan ansiosta edestakaisin ja tuo sellaista nautintoa, jollaista ei muilla seksileluilla ole mahdollista saada.

TUTUSTU TUOTTEESEEN »

Testatusta tuotteesta on saatavilla myös seuraavat tuoteversiot:
Stronic Eins pulsaattori, lila


Keskustelua aiheesta

Mitä mieltä olet tästä testiryhmän arviosta? Ota rohkeasti kantaa ja jaa omat kokemuksesi arvioitavana olleesta tuotteesta.

Asiasi / kommenttisi:
Nimimerkki:

(keksi itse, voi olla eri kuin käyttäjätunnuksesi)
Huom! Asiakaspalvelumme tarkistaa kommentit ja pitää huolen, että keskustelu pysyy asiallisena.

vv